Ordu Rotary Kulübü anne- baba - çocuk kampı düzenledi

Ordu Rotary Kulübü 29-31 Temmuz 2022 tarihlerinde Uzunırmak Mevki/Ordu’da Anne - Baba - Çocuk Kampı ve Fındık Festivali düzenledi.

info@karadenizekonomi.com / 4.08.2022

Ordu Rotary Kulübü anne- baba - çocuk kampı düzenledi

Çocuklarla beraber kurulan çadırlarda geçirilen iki gecelik kampa UR 2430 Bölge Guvernörü Rtn. Emre Öztürk ve sevgili eşi Gülce ve oğulları Arman, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübünden Guvernör Yardımcısı Rtn. Murat Turan, 18. Grup Guvernör Yardımcısı Rtn. Gökhan Gürsoy ve sevgili eşi Jale ve kızları Hanzade, Samsun Canik Rotary Kulübü, Samsun Rotary Kulübü, Amasya Yeşilırmak Rotary Kulübü, Ankara Emek Rotary Kulübü, Ünye Rotary Kulübü ve Ordu Rotary Kulüplerinden katılım oldu.

Kampta İlk yardım eğitimi, doğal afetlere karşı korunma eğitimi, aile içi iletişim eğitimlerinin yanı sıra; fındık toplama, doğa yürüyüşü, çim sporu, bisiklet sunumu, taş boyama, dağcılık eğitimi gibi etkinlikler de kamp programı içerisinde yer aldı.

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Meltem Erbaş, düzenlenen Anne - Baba - Çocuk Kampının 4.sünü yaptıklarını, bunun aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olduğuna ve desteklenmesinin önemine dikkat çekti. Bu tür etkinlikler ile kulüp üyeleri ve aileleri arasında birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştıklarını söyleyen Erbaş,  Anne - Baba - Çocuk kampının geleneksel hale gelmesi için çaba sarf edeceklerini belirtti ve Kampa destek olan bütün dostlarımıza teşekkür etti.

Kampa katılan katılımcılar güzel bir ortamda güzel bir hafta sonunu çocuklarla birlikte geçirdiklerini belirterek bu kampı düzenleyen Ordu Rotary Kulübüne Başkan ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar