Ordu'da Emlak Sektöründe Yeni Bir İsim: Şairoğlu Gayrimenkul

Ordu'nun emlak sektöründe yeni bir oyuncu sahneye çıkıyor: Şairoğlu Gayrimenkul. İşletme sahibi Salimhan Şahin, Ordu'da emlak ofisi açarak sektördeki eksikliklere odaklanmayı hedefliyor.

info@karadenizekonomi.com / 2.10.2023

Ordu'da Emlak Sektöründe Yeni Bir İsim: Şairoğlu Gayrimenkul


Şahin, firmanın isminin genellikle yanlış anlaşıldığını belirtiyor ve ekliyor: "Herkes Şahinoğlu zannediyor. Çünkü Şahin'den yola çıkıyorlar. Ama bizim atalarımız, köyümüzde, burada müstear dediğimiz isimler kullanılıyordu. İsimlerin önüne koyulurdu. Dedeme de Şairoğlu Salim Şahin dedikleri için ben de onun adını taşıdığım için böyle bir adını yaşatmak için Şairoğlu olarak bu ismi kullanmış olduk."

Merdiven altı emlakçılara dikkat edin!

Gayrimenkul sektöründe gördüğü eksikliklerden bahseden Şahin, "Çok böyle merdiven altı çalışanlar oluyor. Kalitesiz bir şekilde çalışmalar gerçekleşiyor. Büyük de bir aslında eksiklik olduğunu düşündüğüm için bu sektöre adım atmış olduk. Aynı zamanda inşaat işiyle de ilgileniyoruz. İki işletme birden çalıştırıyoruz. Bu eksikliği de bu şekilde gidermek istiyoruz. Amacımız, burada Ordu'da başlayarak bir sene iki sene içerisinde daha büyük bir gayrimenkul şirketi kurarak daha fazla danışmanlarla, daha kalabalık bir ekiple çalışarak bu eksikliği gidermek istiyoruz. Biz avukatlarla beraber çalışıyoruz. Her şey kuralına uygun bir şekilde, bütün sözleşmelerimizi, kurumsal bir şekilde yapıyoruz." şeklinde ifade etti.

Emlak sektörü yeniden canlanacak!

Şahin, emlak sektöründeki mevcut durgunluğa da değiniyor ve ekonomik faktörlerin bu durumu etkilediğini belirtiyor. Ancak, geleceğe umutla bakıyor ve kredilerin açılmasıyla birlikte sektörde canlanmanın geleceğine inanıyor. Son olarak, alıcıların dikkat etmesi gereken konulara da değiniyor ve yatırım yaparken dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor. Ses yalıtımı, ısı yalıtımı gibi önemli faktörlerin göz ardı edilmemesi gerektiğini belirterek, gayrimenkul değerleme uzmanları ve emlak şirketleri ile iletişim kurmanın önemine dikkat çekiyor.

Murat Gürsoy

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar