Ordu'dan 4 Firma Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı Arasında Yer Aldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 2022 yılında yaptıkları ihracat tutarlarına göre Türkiye’nin ilk 1000 firmasını açıkladı. Açıklanan il 1000 firma arasına Ordu’dan 4 firma yer aldı.

info@karadenizekonomi.com / 22.06.2023

Ordu'dan 4 Firma Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı Arasında Yer Aldı

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 2022 yılında yapılan ihracat tutarlarına göre Türkiye'nin ilk 1000 firmasını açıkladığı raporun ardından yaptığı bir açıklamada, Ordu'dan 4 firmanın bu prestijli listede yer aldığını ve bu firmaları kutlayarak başarılarının devamını dilediğini belirtti.

Duyurulan raporda, Ordu'dan Durak Fındık Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gürsoy Tarımsal Ürünler Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Poyraz Poyraz Fındık Entegre San.ve Tic. A.Ş. ve Bentaş Bentonit Madencilik San. ve Tic. A. Ş. firmalarının ilk 1000 ihracatçı arasında yer aldığı ifade edildi.

Karlıbel, yaptığı açıklamada, 2022 yılı verilerine dayanarak yapılan Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçı Araştırması'nda Ordu'dan firmaların listeye girmesinin gurur verici olduğunu vurgulayarak, ‘’ Bu başarıya imza atan firmalarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. İhracatın kalkınmada ne denli önemli bir faktör olduğunun bilincindeyiz ve bu doğrultuda odamız olarak ihracatı artırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Şehrimizin ihracatını geliştirmek için kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedefimize hep birlikte el ele vererek ulaşacağımıza inanıyorum. Tüm Ordulu firmalara başarılar diliyorum."dedi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar