Ordu'nun Peynirleri Türkiye Marketlerinde

Ordu'nun Peynirleri Türkiye Marketlerinde

info@karadenizekonomi.com / 15.11.2023

Ordu'nun Peynirleri Türkiye Marketlerinde

 

OBB ORTAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Levent Karlıbel’i ziyaret ederek, Ordu Büyükşehir Belediyesi ORTAR A.Ş. desteğiyle Cumhurbaşkanlığı himayelerinde “Beni Hafife Alma Projesi” kapsamında Gür Ata markası ve Aybastı Yaylası başlığı ile satışa sunulan ve tüm Türkiye’de zincir marketlerde satışa sundukları kaşar peyniri tanıttı.

Başkan Karlıbel, “yaklaşık 1000 süt üreticisinin üye olduğu Aybastı Süt Birliği’nin ürünlerini işleyerek peynir üreten ve bu peynirleri Odamız üyesi Ordu Büyükşehir Belediyesi ORTAR A.Ş. desteğiyle Cumhurbaşkanlığı himayelerinde “Beni Hafife Alma Projesi” kapsamında Gür Ata markası ve Aybastı Yaylası başlığı ile tüm Türkiye’de zincir marketlerde satışa sunan ORTAR A.Ş.’yi tebrik ediyor, bu nazik ziyaretlerinden dolayı ORTAR Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar