Saraycık ve Yukarıtepe sakinleri Başkan Güler’i bağrına bastı

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, büyük önem verdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Altınordu’nun Saraycık ve Yukarıtepe Mahallerinde vatandaşlarla buluştu.

info@karadenizekonomi.com / 2.03.2024

Saraycık ve Yukarıtepe sakinleri Başkan Güler’i bağrına bastı

Sevgi ve hoşgörü ile karşılanan Başkan Güler’e vatandaşların ilgisi gittiği her yerde olduğu gibi Saraycık ve Yukarıtepe Mahallerinde de yoğun oldu.

Ordu’yu karış karış gezmeye, her gönüle girmeye devam eden Cumhur İttifakının Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in bugün kü durağı Altınordu ilçesinin Saraycık ve Yukarıtepe Mahalleri oldu.

 İlk olarak Saraycık Mahallesini ziyaret eden Başkan Güler, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede bulunan esnafları tek tek gezen Başkan Güler, daha sonra kahvene toplantısında vatandaşları dinledi.

Saraycık’ın ardından Yukarıtepe Mahallesine geçen Başkan Güler, yine mahalle sakinlerinin büyük ilgisi ile karşılandı. Saraycık’ta olduğu gibi Yukarıtepe Mahallesinde de kahvehane toplantısı gerçekleştiren Başkan Güler, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini tek tek not aldı.

Başkan Güler’e mahalle ziyaretlerinde AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Avni Özel ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Gültaş’ın yanı sıra partililer katıldı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar