Vali Erol’dan Ordu’da kaçak yapılaşmaya sert tavır “Göz yummayacağız”

Ordu Valisi Muammer Erol, Mayıs ayı il güvenlik, asayiş ve koordinasyon toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erol, Ordu'nun yaşanabilir bir şehir olma özelliğinin korunmasının şart olduğuna vurgu yaparak, ilçe kaymakamlarına kaçak yapılaşmayla mücadele çağrısında bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 8.05.2024

Vali Erol’dan Ordu’da kaçak yapılaşmaya sert tavır “Göz yummayacağız”

Vali Erol, yaptığı konuşmada, "Ordu'nun yaşanabilir bir il olma özelliğini koruyacağız. Bu konuda herkese görev ve sorumluluk düşüyor. Özellikle kırsal bölgelerde artan kaçak yapılaşmaya artık dur diyeceğiz," dedi ve ekledi: "Tüm kamu görevlilerimiz, kaçak yapılaşmayı önlemek için seferber olacaklar. Artık kaçak yapılara göz yummayacağız ve göz yumanlara da gereken işlemi yapacağız. Bu konuda kararlıyız."

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, Ordu genelinde kaçak yapılaşmayla mücadelede yeni bir dönem başlatılacağı belirtildi. Vali Erol, bu sürecin takipçisi olacaklarını ve gerekli tüm önlemlerin alınacağını ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar