Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz’a 2 ödül birden

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 25-27 Şubat 2022 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı”’nda Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, 2 ödül birden aldı.

info@karadenizekonomi.com / 28.02.2022

Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz’a 2 ödül birden

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2020 yılından bu yana merkez, taşra teşkilatı ile bağlı ve ilgili tüm kuruluşların yıl içinde gerçekleştirmeleri istenilen Anahtar Performans Göstergeleri (KPI) belirlenerek takibi yaptı. Bakanlık tarafından 2021 yılı performans hedeflerinin değerlendirilmesi sonucunda Ordu performansı en yüksek iller arasında yer almayı başardı. Bu başarıdan dolayı Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından başarı belgesi ile taltif edildi. Yılmaz’a başarı belgesi Antalya’da düzenlenen genişletilmiş koordinasyon toplantısında Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı tarafından verildi.

BU GURUR TÜM TARIM CAMİASININ          

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Yılmaz, “Bakanlığımızca Antalya İlinde düzenlenen “2022 Yılı Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı”nda Bakanlığımızca yürütülen çalışma ve faaliyetlerin değerlendirildiği oldukça kapsamlı ve yararlı bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantı da tarafıma Sayın Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli tarafından başarı belgesi verilmiştir. Sağlanan bu başarının ve alınan bu Başarı Belgesinin mimarı 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin Ordu tarımının gelişmesi adına emek sarf eden, her kademede görev yapan İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz personelidir. Ben emekleri ve gayretli çalışmaları için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve bizi bu belgeyle onurlandıran Sayın Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ye ise şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ayrıca mesleki hayatında 30’uncu yılını çalışan Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Yılmaz’a, tarıma verdiği emek ve hizmetlerden dolayı ve gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalar ve projeler adına Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar