Espressolab 50’nci mağazasını Ordu’da açtı

Kurulduğu 2014 yılından bu yana iyi kahveyi, kahve tutkunları ile buluşturma mottosuyla yola çıkan Espressolab, 50’nci mağazasını Ordu Akyazı’da açtı.

info@karadenizekonomi.com / 16.06.2021

Espressolab 50’nci mağazasını Ordu’da açtı

Kurulduğu 2014 yılından bu yana iyi kahveyi, kahve tutkunları ile buluşturma mottosuyla yola çıkan Espressolab, Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Kastamonu, Konya, Mersin, Nevşehir, Sivas ve Trabzon’un ardından 50’nci mağazasını Ordu Akyazı’da açtı. Yurt dışında ise Mısır, Bosna & Hersek, Almanya, Ürdün, Suudi Arabistan, Katar, Güney Afrika ve Fas’ta açtığı mağazalarıyla toplamda 75 mağazaya ulaştı. Marka, 2021 yılı içerisinde mağaza sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyor.

Espressolab; Kolombiya, Brezilya, El Salvador, Guatemala, Honduras, Tanzanya, Kenya ve Etiyopya’nın yerel çiftliklerinden getirttiği kahve çekirdeklerini uzman kavurma kadrosu eşliğinde kavurarak kahve tutkunlarına dünyadaki gurme kahve kültürünün değişik tatlarını sunuyor. Kahve konusundaki titizliğini yiyecek grubuna taşıyan marka, popüler olma kaygısından uzakta lezzet ve kaliteyi hep birinci sırada tutarak üretim yapıyor. Donuk ürünlerin kullanılmadığı ve katkı malzemelerinin üretime dahil edilmediği mutfaklarında bütün ürünleri ev tadında ve günlük olarak üretiliyor.

ETİKETLER; Karadeniz Ekonomi
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar