Hisarcıklıoğlu Turan Seramik standını ziyaret etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu UNICERA Fuarı'ndaki Turan Seramik standını ziyaret etti.  Seramik Yönetim Kurulu Başkanvekili Olgun Çakmak’tan firma hakkında bilgiler alan Hisarcıklıoğlu firmanın ilerleyen zamanlardaki çalışmalarında başarılar diledi. Başkanvekili Çakmak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

info@karadenizekonomi.com / 5.11.2021

Hisarcıklıoğlu Turan Seramik standını ziyaret etti

Dünya seramik sektörü, Türkiye’nin marka değeri en yüksek fuar UNICERA İstanbul’da buluştu.  Fuar da Ordu’da faaliyetlerini devam ettiren Turan Seramik’te ürünlerini sergiliyor. Türkiye’nin ünlü markalarıyla yarışan Turan Seramik’in ürünleri yerli ve yabancı tedarikçiler tarafından büyük ilgi görüyor. Fuarda, banyo ürünlerinden, zemin-duvar kaplamalarına, seramik işleme teknolojilerinden, mutfak ve dekorasyon ürünlerine kadar, 1.200’ün üzerinde markanın en yenilikçi ürün, tasarım, malzeme ve teknolojileri, ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.
CNR’da açılan fuar 6 Kasım akşamında sona erecek.

Ordu’nun önemli kuruluşları arasında yer alan Turan Seramik’te ürünlerini dünya piyasasına sunuyor. Fuarda Şirketi Yönetim Kurulu Başkanvekili Olgun Çakmak Yönetim Kurulu Üyeleri Sadık Bora Çakmak, Ergun Çakmak ve 10 kişilik ekip temsil ediyor.

Turan Seramik Yönetim Kurulu Başkanvekili Olgun Çakmak, fuarların hem vizyonu genişletmek hem de pazarları genişletmek için güzel fırsat zemini sağladığını söyledi. Çakmak; “Türkiye’nin ünlü markalarıyla birlikte ürünlerimizi sergiliyoruz. Fuara pazarlama ve tanıtım olarak 10 kişilik bir ekiple geldik. Yerli ve yabancı sektör temsilcileriyle görüşmeler yapıp bağlantılar yapmaktayız. Turan Seramik; Ortadoğu, Balkanlar, Türk Cumhuriyetleri, Avrupa ve Kuzey Afrika bölgelerinde 30’a yakın ülkeye ihracat yapmaktadır” dedi.


TURAN SERAMİK HAKKINDA
1976 yılında Ordu ‘da ÇAKMAKLAR YAPI MALZEMELERİ KOLL. ŞTİ. ‘in kurarak inşaat sektörüne yapı malzemeleri tedariki ve satıcılığıyla işe başlayan TURAN – BURHAN ÇAKMAK kardeşler Türkiye’nin ilklerinden olan TURAN SERAMİK A.Ş.’ni 1987 yılında Vitrifiye Seramik Sağlık gereçleri üretmek için kurmuştur. Şirket 3 yıllık ARGE ve yatırım çalışmaları sonrası 1990 yılında ilk üretimine başlamıştır.
Turan Seramik A.Ş. TURAVİT markasıyla kaliteli üretim ve ürün çeşitliliği ilkesiyle yola çıkan ve bu süreçte ciddi adımlar atarak sektöründe yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda yerini almayı başarmıştır.
Üretimini TSE-CE-İSO standartları kapsamında 25000 m2 alana kurulmuş 15000 m2 kapalı alanda 300 kişi çalışanı ile birlikte Ortadoğu, Balkanlar, Türk Cumhuriyetleri, Avrupa ve Kuzey Afrika bölgelerinde 30’a yakın ülkeye ihracat yapmaktadır.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar