Ordu Rotary’den can dostlara mama

Ordu Rotary Kulübü, özellikle kış döneminde yiyecek bulmakta sıkıntı çeken can dostları yalnız bırakmıyor.

info@karadenizekonomi.com / 3.02.2022

Ordu Rotary’den can dostlara mama

Çetin geçen kış döneminde beslenmekte zorluk çeken sokak köpeklerini unutmayan Ordu Rotary Kulübü üyeleri ve eşleri 1 Şubat 2022 tarihinde Ordu Topçam Dereyolu güzergâhına giderek can dostlara mama vererek beslediler.

Ordu Rotary Kulübü Dönem Başkanı Hakan Karakaş, bu soğuk hava şartlarında hayata tutunmaya çalışan can dostlarının yanında olduklarını, sokak hayvanlarının beslenme sıkıntısı yaşadıklarını, farkındalık oluşturmak istediklerini dile getiren Başkan Karakaş, "Bu tür etkinlikler kamuoyunun farkındalıklarını biraz daha artırmakta ve hayvanların ne durumda yaşadıklarını biraz daha göstermekte. Ayrıca bu hayvanları sahiplenme bilincini artırmaya da bu tür etkinlikler vesile oluyor. Bizde bu farkındalığı artırmak amacıyla üyelerimizin ve sponsorlarımızın desteği ile mama aldık ve şehrin uzak noktalarında dağıtarak bir nefes olmaya çalıştık. Fırsat buldukça bu projemize devam etmeye çalışacağız” diyerek sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini açıkladı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar