OTSO’dan Tarkan Deniz’e 10. Yıl Teşekkür Plaketi

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Danışmanı olan Tarkan Deniz’e OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve OTSO Yönetim Kurulu adına 10. Yıl Teşekkür Plaketi takdim edildi.

info@karadenizekonomi.com / 28.02.2021

OTSO’dan Tarkan Deniz’e 10. Yıl Teşekkür Plaketi

22-26 Şubat 2021 tarihlerinde davetli olarak Ordu’ya ziyaret gerçekleştiren ve 2011’den bu yana Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Danışmanı olan Tarkan Deniz’e OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ile OTSO Yönetim Kurulu adına 25 Şubat 2021 tarihinde Oda Meclis Toplantısında bir teşekkür konuşması için kürsüden söz hakkı verilerek 10. Yıl Teşekkür Plaketi takdim edildi.

Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Tarkan Deniz’in 1999–2020 yılları arasında kaleme aldığı ve çeşitli gazete, dergi ve internet haber sitelerinde yayımlanan yazıları arasından seçtiği 60 makalesinden oluşan ve 4 ana bölümde derlediği ve büyük ilgi gören ve çok beğeni alan “Söz Uçar Yazı Kalır” adlı kitabını takdim etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun bir takdim yazısı ile 2021 Ocak ayında Kitapyurdu (KDY) tarafından yayımlanan ilgili kitabın içinde Karadeniz ve Ordu ile ilgili başlıklı bazı yazıları da yer almakta olup, kitabın birinci bölümü Uluslararası, ikinci bölümü Ulusal, Bölgesel ve Yerel, üçüncü bölümü Enerji ve dördüncü bölüm ise Liderlik, Yönetim, Kişisel Gelişim üzerine makalelerden oluşmaktadır.

Tarkan DENİZ, Ordu ziyareti sırasında T.C. Ordu Valisi ve T.C. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay SONEL ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi GÜLER ile de makamlarında görüşerek “Söz Uçar Yazı Kalır” adlı kitabını takdim etti.

Tarkan DENİZ hakkında:

1975 Ordu doğumlu, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans, Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans mezunudur. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda (DEİK) 2010-2017 yılları arasında Türkiye-Malezya, Türkiye-Singapur ve Türkiye-Tayvan İş Konseylerinde Yürütme Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bağımsız Yönetim ve Yönetim Kurulu Danışmanı olarak Türk iş dünyasında özel sektör önde gelen sanayii kuruluşlarında görevlerde bulunmaktadır. Karadeniz Vakfı Mütevelli ve Meclis Üyesi olup Yürütme Kurulu eski Üyesidir. Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi, Uluslararası İlişkiler Konseyi (UİK) Derneği, Yeniköy Spor Kulübü Derneği Kongre Üyesi, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu eski Üyesi, Propeller Kulübü Derneği ve Dış İlişkiler Komitesi eski Üyesi, Junior Chamber International Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Avrasya Şubesi 2007 dönemi eski Başkan Yardımcısıdır. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Fahri Danışmanı, Beykoz Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Danışma Kurulu Üyesi ve Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Türkiye’nin Kültür ve Turizm Elçisidir.  Karadeniz Ekonomi haftalık konuk köşe yazarıdır.

                                   

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar