Ünye OSB'de sona yaklaşıldı

Ünye’de istihdama ve ekonomiye can verecek olan Organize Sanayi Bölgesi’nde sona gelindi. Ünye’nin Killik Mahallesi sınırları içerisinde bulunacak ve ilçede ekonomiyi kalkındıracak hamlelerden birisi olan Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nde alt yapım ihalesi 18 Şubat tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek.

info@karadenizekonomi.com / 18.02.2021

Ünye OSB'de sona yaklaşıldı

Ünye’deki iş verenlerinde büyük desteğinin olduğunu söyleyen ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür eden Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar,” İlçemizde istihdama büyük katkı sağlayacak Ünye OSB’de nihayet sona yaklaştık. Bölgemizde ekonomik gelişim açısından son derece önem taşıyan Ünye Organize Sanayi Bölgesi’ne 40 yıllık hasretin ardından kavuşuyoruz. Bu çabalarımız neticesinde bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’a, Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran’a, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, İlçe Kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin Güney’e, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı’ya ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar