Anemon Samsun Otel misafirlerini bekliyor

Türkiye’nin kuzeyinde yer alan ve Karadeniz bölgesinin önemli şehirlerinden biri olan Samsun’da bulunan Anemon Otel, on bir katta toplam 164 odasıyla 5 yıldızlı otel kategorisinde şehre ve bölgeye hizmet veriyor.

info@karadenizekonomi.com / 11.10.2021

Anemon Samsun Otel misafirlerini bekliyor

Otel hakkında bilgiler veren Samsun Anemon Otel Müdürü Kenan Yusuf Yantur Şehir ve iş oteli olma özelliğinden dolayı hem gezmek hem de kongre, iş toplantıları ve özel organizasyonlar düzenlemek isteyenlere ev sahipliği yapma imkanına sahip olduklarını dile getirdi. Yantur; “İster Samsun'u gezip görme amacıyla ister iş amacıyla olsun misafirlerin huzurla konaklayabileceği kendilerini evlerinde hissedecekler. Otelimizde güne güzel bir baslangıç yapmaları için zengin açık büfe kahvaltı sunan restoranımız hizmetinizde. Müşterilerimiz şehir gezilerinden veya yoğun geçen toplantılardan sonra günün yorgunluğunu bünyemizde bulunan sauna ve buhar odasında atabilir, kapalı havuzumuzun keyfini çıkarabilirler. Panoramic manzaraya sahip Sky restoranımızda içeceklerini yudumlayıp, seyahatleri ve konaklamaları esnasında sporlarını otelimizdeki fitness salonumuzda devam edebilirler” dedi.

Otelde bir adet balo salonu olduğunu ifade eden Yantur; “Balo salonunun yanında 2 adet toplantı salonu, özel iş toplantılarının yapılabileceği 3 adet toplantı odamız mevcut. Samsun Salonu 362 metrekare alana sahip bir salondur. 500 kişilik resepsiyon, 400 kişilik konferans, 250 kişilik banket ve 155 kişilik sınıf düzeninde toplantı kapasitesine sahiptir. Kongre, sempozyum, toplantı gibi etkinlikler, kentimizde sürdürülen ya da güçlü potansiyeli bulunan diğer turizm faaliyetlerinin geliştirilerek yaygınlaşmasına da katkıda bulunmaktadır. Doğa, kırsal, sağlık, kültür, gastronomi, spor, deniz, iş ve kongre, markalaşma, tanıtım faaliyetleri ve akıllı turizmleri ve uluslararası organizasyonlara imza atacak potansiyele sahibiz. Sommelier eşliğinde şarap tadımları yapabileceğiniz Sky Lounge şehrin tek tadım noktasıdır.  Dünya mutfağından enfes örnekler; kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeklerinde açık büfe olarak sonsuz Karadeniz manzarası eşliğinde sunuluyor. Centro Restaurant arkadaş ve iş buluşmaları için ideal” açıklamalarını yaptı.

Samsun’un turizm açısından çok özel bir şehir olduğunu söyleyen Yantur; “Samsun’dan Bandırma Vapuru’nu ve Gazi Müzesi’ni gezin. Amazon Heykeli’ni, Amisos Tepesi’ni ve Tümülüsleri görün. Kayak seven misafirler için Akdağ Kayak Tesisleri, Hayvanat Bahçesi, Bafra Kuş Cenneti ve Tekkeköy mağaraları ziyaret edilmeli. Yakakent’te günbatımını izleyin ve Samsun rıhtımında faytonla dolaşın. Samsun pidesi yemeden dönmeyin” dedi.

Spa&Wellness alanında yerli ve yabancı profesyonel ekibi ile diğer Anemon Otelleri’nde de hizmet veren aiaSPA, misafirlerimize dokunuşun farklılığını hissettiriyoruz diyen Yantur; “Tesiste yüzde 100 misafir memnuniyeti felsefesiyle, yerli ve yabancı uzman terapistler, spor ve yüzme eğitmenleri ve uzman kadrosu ile hizmet verilen tesisten otel misafirleri ve üyeler faydalanabilmektedir. Anadolu da SPA kültürünü yeniden şekillendiren ve her tesisinde aynı standartlarda hizmet veren aiaSPA ‘nın büyülü dünyasında sizi büyülenmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

HALİL YILMAZER / KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar