Remax Kuzey’den Karadeniz'de bir ilk

Dünya'nın birçok yerinde konuşma ve eğitimler veren Uluslararası konuşmacı ve eğitimcisi Barış Kılıçarslan, Samsun'a Remax Kuzey ofisine özel eğitim için geldi.

info@karadenizekonomi.com / 8.03.2022

Remax Kuzey’den Karadeniz'de bir ilk

Karadeniz'de ilk defa eğitim için Remax Kuzey ofisinden teklif aldığını belirten Barış Kılıçarslan çok memnun olduğunu ve çok sevindiğini belirtti. Eğitim sonrasında yeni çıkan kitabının imza günü de Samsun Emlak Sektörü tarafından yoğun ilgi gördü. Ünlü Eğitimci böyle güzel bir ortam sundukları için Remax Kuzey ofisine ayrıca teşekkür etti.

Samsun’da kurulalı 1 yıl olmasına rağmen emlak sektörünün lokomotifi olmayı başaran ve sektörde her zaman ilkleri gerçekleştiren bir ofis olma vizyonundaki Remax Kuzey Brokerları İbrahim Sarıçay, Birçağ Kılıç ve Osman Şenol, “Sektördeki eğitim ve hizmet kalitesini her zaman daha da yukarı çekmek için çalışmalarımız sürecektir, bizi izlemeye devam edin” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar