Yakakent halkını sevindirecek haber

Samsun’un Yakakent ilçesine otogar yapacaklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,”Havadan, karadan ve denizden bakıldığında herkesin kıskandığı bu tesis, turizmin canlanması açısından da büyük katkılar sağlayacaktır.” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 21.09.2020

Yakakent halkını sevindirecek haber

Samsun ilçesi Yakakent, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar ile şehrin önemli markalarından biri haline geliyor. Turizm açısından potansiyeli yüksek olan ilçe, deniz avantajından en iyi biçimde faydalanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığınca Yakakent Çayağzı Balıkçı Sığınağı ve yapılacak sahil düzenlemesi projelerinin hayata geçmesi ile ilçede balıkçılığın ve turizmin daha da artması öngörülüyor. 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Proje imara işlenerek hazır bir hale geldi. Proje çerçevesinde sahilde 40 yıl önce konulan kayalar kaldırılacak. Yakakent ilçemiz daha da gelişecek. Bakanlığımız 7 adet T mahmur yapacak. Daha sonra sahilimizin kumsalları kum beslemeleriyle tekrar düzenlenecek. Çayağzı Balıklı Sığınağı’nın da yapılmasıyla ilçemizde balıkçılığın gelişmesine katkı verecek. Yakakent cazip bir hale geldi. Yakakent otogarını da ilçemize kazandıracağız. Havadan, karadan ve denizden bakıldığında herkesin kıskandığı bu tesis, turizmin canlanması açısından da büyük katkılar sağlayacaktır.” ifadelerine yer verdi. 
 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar