47,5 milyon liralık projenin imzası atıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun açıkladığı ilk andan itibaren heyecan uyandıran ve şehrin çehresini değiştirecek olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi’nde ihaleyi kazanan Zigana Peyzaj Mühendislik Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri ile Büyükşehir Belediyesi arasında sözleşme imzalandı.

info@karadenizekonomi.com / 31.03.2021

47,5 milyon liralık projenin imzası atıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun açıkladığı ilk andan itibaren heyecan uyandıran ve şehrin çehresini değiştirecek olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi’nde ihaleyi kazanan Zigana Peyzaj Mühendislik Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri ile Büyükşehir Belediyesi arasında sözleşme imzalandı. Projenin heyecan verici ve Trabzon adına da çok büyük bir kazanım olduğunu dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Uzunca bir süre projesi üzerinde çalıştık. İyi ve kaliteli bir proje olduğuna inanıyoruz. İhalesini açık ihale yöntemiyle yaptık. 47,5 milyon liralık sözleşme bedeli var. Zigana Peyzaj Mühendislik Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri açık ihalemize katıldılar ve kazandılar. Sözleşmede öngörülen süreden daha kısa bir süre içerisinde ama çok kaliteli bir işçilikle inşaat sürecini gerçekleştireceğiz. İlgili birimlerimiz ve kontrol elemanlarımız yakından takip edecekler. Orası bizim vitrinimiz ve sadece Trabzon’un değil bölgenin en güzel sahil düzenlemesi olacak. Bu konuda iddialıyız. Tamamlandığında da bugün söylediğimiz bu sözlerin hiç de abartılı olmadığını ve ne söylediysek bire bir alanda yer aldığını hep beraber göreceğiz. Ben bunun 2022 yılı içinde tamamlanacağı kanaatindeyim. Önümüzdeki yıl yazın bir bölümünü kullanacağımıza inanıyorum. Bir başlayalım, daha çabuk tamamlanır” şeklinde konuştu.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar