Baltık-Karadeniz Ekonomik Forumu ile TTSO arasında işbirliği protokolü imzalandı

Ukrayna'nın Kherson kentinde düzenlenen 7. Baltık - Karadeniz Ekonomik Forumu'nda Türkiye'yi temsilen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu konuşma yaptı. Video konferansla gerçekleştirilen forumda ayrıca Baltık-Karadeniz Ekonomik Forumu ile Trabzon arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

info@karadenizekonomi.com / 1.10.2020

Baltık-Karadeniz Ekonomik Forumu ile TTSO arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kherson Devlet Denizcilik Akademisi'nde düzenlenen 7. Baltık-Karadeniz Ekonomik Forumu'na Türkiye, Polonya, Türkmenistan, Gürcistan, Litvanya, Bulgaristan, Kazakistan, Sırbistan, Ürdün, Finlandiya, Hindistan, Estonya, İran, Slovakya, İngiltere ve Ukrayna temsilcileri katıldı. 7. Baltık - Karadeniz Ekonomik Forumu'nda Türkiye'yi temsilen konuşan TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, "Trabzon uluslararası ticarete ve her alanda işbirliğine kapıları sonuna kadar açık bir şehirdir. Çünkü tarihimiz bize bir ticaret kenti olduğumuzu söyler." dedi.

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar