Tüccarlar ‘fındıkçılar sitesi’ istiyor

Trabzonlu tüccarlar, yaklaşık 20 işyerini kapsayan bir Fındıkçılar Sitesinin kurulması için borsanın girişimlerde bulunması istedi.

info@karadenizekonomi.com / 24.03.2021

Tüccarlar ‘fındıkçılar sitesi’ istiyor

Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ile Yönetim Kurulu üyesi Celil Karabinaoğlu ve Genel Sekreter Nazlı Genç’ten oluşan heyet, fındık ticareti ile iştigal eden üyeleri ziyaret etti.

Fındık ticaretinin bir asırdan fazla geçmişi bulunan Trabzon’da genellikle Pazarkapı semtinde yer alan tüccarlar, bulundukları kesimde TOKİ kanalı ile kentsel dönüşüm uygulamaları yapıldığını dile getirerek yaşanan mağduriyetin giderilmesi için aynı semtte belirlenecek bir alanda yaklaşık 20 işyerini kapsayan bir Fındıkçılar Sitesinin kurulması için borsanın girişimlerde bulunması istedi.

Meclis Başkanı Arslantürk ile Yönetim Kurulu Başkanı Ergan da, fındık tüccarlarının haklı isteklerini ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşerek çözmeye çalışacaklarını söylediler.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar