Yelken ve Kano Su Sporları Merkezi 5 milyon liraya mal olacak

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Beşirli Mahallesi’nde sahil dolgu alanına yapılması planlanan ‘Yelken ve Kano Su Sporları Merkezi yaklaşık 5 milyon liraya mal olacak.

info@karadenizekonomi.com / 10.02.2021

Yelken ve Kano Su Sporları Merkezi 5 milyon liraya mal olacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi destekleriyle Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Beşirli Mahallesi’nde sahil dolgu alanına yapılması planlanan ‘Yelken ve Kano Su Sporları Merkezi’nin 1800 metrekare dolgu alanının merkezi 2 kattan oluşacak. İçerisinde plaj oyunları, yelken, kano, rüzgar sörfü, kulüp odası, kadın-erkek soyunma odaları, seminer salonu, mutfak, kano-yelken deposu, kafeterya ve seminer odası bulunması planlanan merkezin yaklaşık 5 milyon liraya mal olması bekleniyor.

‘’Tonya Gençlik Merkezi'nin de protokolünün imzalandı’’

Trabzon'da başta futbol olmak üzere birçok spor branşının yapıldığını belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘’Gerek bireysel gerekse takımlar halinde büyük başarılar kazanan sporcularımız, şehrimizin ismini her platformda duyurmayı başardı. Karadeniz'in incisi Trabzon'da su branşında yapılan sporlar kapsamında bir tesis bulunmamasının eksikliğini yaşıyorduk. Ancak bakanlığımızın desteğiyle Trabzon'a bu tesisi de kazandırarak, eksikliği gidereceğiz. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun bir süre önce gerçekleştirdiği Trabzon ziyaretinde, Yelken ve Kano Su Sporları Merkezi'nin yapımı konusunda destek sözü vermişti. Geçtiğimiz hafta Trabzon’da yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili Ankara'da bir dizi temaslarda bulundum. Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'i ziyaret ederek, proje hakkında bilgiler verdik. Yelken ve Kano Su Sporları Merkezi'nin yanı sıra Tonya Gençlik Merkezi'nin de protokolünün imzalanmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Yaklaşık 5 milyon liraya mal olacak merkezin Trabzonluların vazgeçilmez yerleri arasında yer alacağına inanıyoruz. Merkezin, en kısa sürede temelini atmayı planlıyoruz. Projelerimizi gerçekleştirme noktasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve projelerimizle yakından ilgilenen milletvekillerimize yürekten teşekkür ediyorum. Trabzon'umuz ve gençlerimiz için hayırlı olsun’’ ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar