Trabzonsporlu futbolculardan Dünya Fındık Haftası’na destek

Bu yıl ilk kez 9-15 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da kutlanacak olan Dünya Fındık Haftası’na Trabzonsporlu futbolculardan da destek geldi.

info@karadenizekonomi.com / 9.08.2021

Trabzonsporlu futbolculardan Dünya Fındık Haftası’na destek

Uluslararası nitelikte ve her yılın Ağustos ayının ikinci haftasında kutlanmak üzere Dünyada da kabulü sağlanacak olan Dünya Fındık Haftası’na dikkat çekmek ve tanıtmak üzere Trabzonsporlu yerli ve yabancı futbolculardan Türkçe ve İngilizce videolarla davet yapıldı.

Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Serkan Asan, Berat Özdemir, Abdulkadir Parmak, Bakesetas ve Hamsik’in “Dünya Fındık Haftasını Kutluyoruz” ile “Herkes İçin Fındık” söylemlerini içeren videolar sosyal medya üzerinden paylaşılarak tanıtıma katkı sağlanıyor.

Trabzon Ticaret Borsası ile Trabzonspor kulübü arasında yaklaşık 10 yıldan beri “Trabzonspor’un Resmi Yiyeceği Finduk” sloganı ile proje uygulanıyor. Proje kapsamında özellikle deplasmanlardaki maçlarda tribünlerdeki seyircilere 25’er gramlık paketlerdeki natürel fındıklar maçtan önce atılıyor. Trabzonspor’un evindeki maçlarda ise konuk takımın yöneticilerine fındık armağan ediliyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar