Erdoğan'dan Emeklilere Müjde: Bayram İkramiyesi Yüzde 50 Artışla 3 Bin Lira!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da yapılan seçim çalışmaları kapsamında Ordulularla bir araya geldi.

info@karadenizekonomi.com / 16.02.2024

Erdoğan'dan Emeklilere Müjde: Bayram İkramiyesi Yüzde 50 Artışla 3 Bin Lira!

Konuşmasında muhalefeti eleştiren Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın eser ve hizmet siyasetini vurguladı. Ordu'nun desteklerine teşekkür eden Erdoğan, CHP'nin kendi içinde kavgaya tutuştuğunu belirterek, Cumhur İttifakı'nın ise Ordu'ya hizmet etme gayesi taşıdığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da gerçekleştirdiği konuşmada muhalefeti hedef alarak, Cumhur İttifakı'nın eser ve hizmet odaklı politikalarını vurguladı. Erdoğan, "Biz tüm samimiyetimizle ve gücümüzle ülkemizin önünde yeni ufuklar açmanın, şehirlerimizi de bu vizyona ayak uyduracak yönetimlere kavuşturmanın gayreti içindeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu'da Muhalefeti Eleştirerek Hizmet Odaklı Politikalarını Vurguladı

Erdoğan, Ordu'da verilen destekler için teşekkür ederken, muhalefet partilerini eleştirerek, "Bizim, ne dünün CHP'si gibi arkamızda tek parti faşizminin utancı var ne de bugünün CHP'si gibi kendi iç kavgasından başını kaldıramayan yalan üzerine kurulu bir siyasetimiz var" şeklinde konuştu.

Seçim öncesi halkla buluşan Erdoğan, Ordu'nun Türkiye Yüzyılı'na hazır olduğunu belirterek, "Ordu, Türkiye Yüzyılı'nın öncü şehirleri arasında yer alma kararını ortaya koymuştur" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Ordu'da yapılan yatırımlara da değinerek, "Bugüne kadar Ordu'ya günümüz rakamlarıyla 139 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" şeklinde konuştu.Ordu'da yapılacak seçimlere dair de açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Ordu, Hilmi Güler ile gümbür gümbür geleceğe yürüyor. Mesele bu siyasi hayatımızın her safhasında olduğu gibi bugün de yardımı sadece Rabbimizden ve milletimizden istiyoruz.Tek amacımız eser ve hizmet siyaseti" diyen Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Ordu'da büyük bir destek gördüğünü ve halkın bu desteğiyle Türkiye'nin geleceğine katkı sağladığını ifade etti.Özellikle emeklilere yönelik müjde veren Erdoğan, bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin liraya çıkarıldığını duyurdu. Bu açıklama, Ordu'daki seçim atmosferini daha da hareketlendirdi.

Erdoğan, konuşmasında Ordu'nun stratejik önemine vurgu yaparak, şehrin Türkiye'nin öncü şehirleri arasında yer aldığını belirtti. Bu nedenle, Cumhur İttifakı'nın Ordu için önemli olduğunu ve şehre daha fazla hizmet götürme kararlılığı taşıdığını ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar