İslam Memiş son fırsat diyerek uyardı 'Bu rakama gelince toplamaya başlayın'

Ekonomist İslam Memiş, yatırım yapmak isteyenlere "Bu rakama gelince alın" diyerek önemli tavsiyelerde bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 17.01.2024

İslam Memiş son fırsat diyerek uyardı 'Bu rakama gelince toplamaya başlayın'

Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunarak yatırımcıları uyardı.

Memiş ons altın üzerine yaptığı değerlendirmede, 2028 doların ons altın için destek seviyesi olarak öne çıktığını belirtti. Bu hafta içinde ons altın için 2023-2070 dolar aralığının izlenmesi gerektiğini ifade eden Memiş, ilk çeyrek içinde ons altın için hala 2150 dolar beklentisinin devam ettiğini vurguladı.

Uzman Memiş, gram altının serbest piyasalarda dünkü yükselişini hatırlatarak, gram altın için 2040-2070 lira aralığını göz önünde bulunduracağını belirtti. Gram altın için son alım fırsatının geldiğine dikkat çeken Memiş, önümüzdeki günlerdeki yükseliş beklentisini paylaştı. Ons altının 2038 dolara çekilmesi durumunda gram altın alımı yapılması gerektiğini ifade eden uzman, ancak bu alımların sona ermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Gram altının tekrar 2070 TL seviyesini deneyeceğini ve 2090 TL'yi hedefleyen bir yükselişin olacağını belirten Memiş, altındaki geri çekilmelerin kalıcı olmadığını vurguladı. Uzman Memiş, daha önceki açıklamalarında gram altının yılın ilk çeyreğinde 2150–2250 TL, yılın ortalarına doğru 2500–2700 TL aralığına, ve 2024'ün zirvesi olarak da 3000 TL seviyesine çıkabileceğini belirtmişti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar