Asil Kuyumculuk özgün konseptiyle göz kamaştırıyor

Asil Kuyumculuk kurucu ortakları Serhan Yüksel ve Levent Yüksel, genç yaşta adım attıkları sektörde, bugün kendine özgü konseptiyle sadece Ordu için değil, çevre illerden de gelen müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 8.08.2022

Asil Kuyumculuk özgün konseptiyle göz kamaştırıyor

Serhan Yüksel ve Levent Yüksel tarafından kurulan Asil Kuyumculuk, kendine özgü konseptiyle müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmeti sunmaya devam ediyor.

Sektörden gelen deneyimleriyle 2017 yılında Osmanpaşa Caddesi’nde hizmete giren Asil Kuyumculuk, 2020 Temmuz ayı itibariyle Ordu’nun en prestijli caddelerinden Fidangör’de 3 katlı mağazayı müşterilerinin memnuniyetine sundu.

“ŞEHRİMİZE YAKIŞAN HİZMET”

10 kişiye istihdam sağladıklarını ifade eden Asil Kuyumculuk ortaklarından Serhan Yüksel, konsept mağazacılığının sektör için önemli olduğunu ifade ederek, “Yıllardır sektörün içerisinde olduğumuz için sürekli işimizi daha fazla nasıl geliştirebilirizin hesaplarını yapıyorduk. Şu anda yaptığımız konsept genelde büyükşehirlerde, belirli yerlerde görebileceğiniz bir yapı. Şehrimizi sürekli gelişiyor biz de şehrimize yakışan bir hizmeti vatandaşlarımıza sunmaya karar verdik. Gelen olumlu tepkiler de doğru yolda olduğumuzun en önemli göstergelerinden” diye konuştu.

SEÇKİN MARKALAR BİR ARADA

Altında ağırlıklı olarak Atasay, Cetaş, Arpaş, Piano, Orotalia, Genola; pırlantada; Model Pırlanta, Han İstanbul, Maral Mücevharat ile çalıştıklarını dile getiren Levent Yüksel, “Serhan abimin bu işteki tecrübesine dayanarak, eksperliğinden dolayı pırlanta ve elmas konusunda Ordu’daki diğer mağazalardan ayrıldığımızı düşünüyoruz. Onun haricinde altın grubunda da çok seçici ve titiz davranılarak seçilmiş ürünlerle yolumuza devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

“ALTIN, EN GÜVENİLİR YATIRIM ARACI”

Altının geleneklerimizde ayrı bir yere sahip olduğunu ve önemli bir yatırım aracı olarak da değerlendirildiğine vurgu yapan Yüksel, “Altın bizim geçmişten günümüze yastık altı diye tabir ettiğimiz en güvenilir yatırım aracı olmuştur. Bundan sonraki süreçte de altın daima değerini koruyacaktır. Bir düşüş beklemiyoruz, altın fiyatlarının daha da yukarı çıkacağını söyleyebilirim. Bizim yatırımcıya tavsiyemiz şu olabilir; güvenli liman olarak daima altını seçebilirler, uzun vadede altın her zaman en iyi yatırım aracıdır” dedi.

 

ASEL GÜRSOY

KARADENİZ EKONOMİ

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar