Takıda güvenin adresi Moda Gümüş Tasarım

Ünye’de gümüş satış ve tamiri konusunda fark yaratan Moda Gümüş Tasarım, kurulduğu 2019 yılından bu yana, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 22.08.2022

Takıda güvenin adresi Moda Gümüş Tasarım

30 yıllık sektör tecrübesini 2019 yılında kurduğu Moda Gümüş Tasarım ile taçlandıran Ali Özdemir, gümüş tamir ustası Murat İnce ile birlikte müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Ünye’deki tüm kuyumcuların altın tamir işlerini de titizlikle yerine getirdiklerini ifade eden İnce, “O işletmemizi de Ali Özdemir, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak adına yönetiyor” diye konuştu.

HER ZEVKE HİTAP EDEN ÜRÜNLER

İnce, özellikle son dönemlerde artan altın fiyatlarıyla birlikte vatandaşların daha çok gümüşe yöneldiğimi ifade etti. İnce, “Yaz aylarında yurt dışından gelen müşterilerimizin ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Gurbetçilerimizin, bu dönemdeki ilgisi sektörümüz açısından oldukça kıymetli. Biz de yıllardır olduğu gibi kendilerine en iyi hizmeti sunmak adına var gücümüzle çalışmaya ve onlara en iyi ürünleri önermeye devam edeceğiz” dedi.

Altın ve gümüşün dışında kehribar ürünlerin de satışını gerçekleştirdiklerini belirten İnce, “Çocuklar, erkekler, kadınlar için ayrı ayrı ürünlerimiz mevcut. Çocukların diş çıkardıkları dönemde, stresli döneminde, ateşlendiğinde kullanılacak doğal ürünlerimiz var” ifadelerine yer verdi.

 

YAREN KAYA

KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar