Japonya, Rusya Merkez Bankası'nın varlıklarını donduruyor
Japonya, Rusya'ya yeni yaptırımları uygulamaya koydu ve Rusya Merkez Bankası ile 2 Rus finans kuruluşunun varlıklarını dondurma kararı aldı.
info@karadenizekonomi.com / 1.03.2022

Japonya, ABD ve diğer müttefiklerini takip ederek Rusya'ya yeni yaptırımları uygulamaya koydu ve Rusya Merkez Bankası ile 2 Rus finans kuruluşunun varlıklarını donduruyor.
Rusya Devlet Başkanı Putin ve Dışişleri Bakanı Lavrov'u yaptırım uygulanacak kişiler listesine alan Japonya, Rusya Merkez Bankası ve Rus kamu bankaları Promsvyazbank ve Vneshecornombank'ın varlıklarını donduracağını duyurdu.
Japonya, Rusya'ya yaptırımlar çerçevesinde 49 Rus şirketine ihracatı yasakladı.
Çok Okunanlar

Dünya Altın Konseyi: Küresel altın talebi ikinci çeyrekte yıllık yüzde 3 arttı, ortalama fiyat rekor kırdı!

Bakan Şimşek: Turizm ekonomiye güç katmaya devam ediyor

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Emek yoğun sektörler zorda, kısa çalışma ödeneği yeniden devreye alınmalı

İşsizlik rakamları açıklandı

ASO Başkanı Ardıç: Yüksek faiz üretimi zorlaştırdı, borç yapılandırması zorunlu hale geldi

Ekonomik güven yılın en düşüğünde

Beklenen açıklamalar geldi! Moody's ve Fitch Türkiye'nin notunu açıkladı
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2025-07-23 09:20
Şehir | Levant |
---|---|
TMO | 130 TL |
GİRESUN | 166,50 TL |
ORDU | 167,50 TL |
DÜZCE | 166,00 TL |