Alankent sıcak asfalta kavuşuyor!

Büyükşehir süreci ile birlikte beldeden mahalleye dönüşen Kabataş ilçesi Alankent Mahallesi sıcak asfalta kavuşuyor.

info@karadenizekonomi.com / 25.10.2018

Alankent sıcak asfalta kavuşuyor!

“ MİLLETİMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERLE BULUŞUYOR”

Altyapısı tamamen yenilenen yolda sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Milletimiz hak ettiği hizmetlerle buluşuyor” dedi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ,“ALANKENT HALKI ÖZLEMLE BEKLEDİĞİ SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR”

Mahalle halkının özlemle beklediği sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Tekintaş, “Altyapısı tamamen yenilerek asfalta hazır hale getirilen 3,5 km’lik yolda, kış şartları nedeniyle çalışmalar başlatılamamıştı.Halkımızın özlemle beklediği çalışma hayata geçiliyor. Tepealan’a giden yol üzerinde de asfalt çalışması yapacağız. Milletimiz hak ettiği hizmetlerle buluşuyor” dedi.

“DESTEKLERİNDEN DOLAYI MİLLETVEKİLİMİZ YEDİYILDIZ’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hayata geçirilen yatırımlara verdiği destek için Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız’a teşekkür eden Başkan Engin Tekintaş, “Milletvekilimiz Şenel Yediyıldız, 24 Haziran seçimi öncesinde de özellikle asfalt temini ile ilgili hem Büyükşehir Belediyemize hem de Altınordu Belediyemize rakamsal olarak 10 milyonun üzerinde katkı sundu. Aynı gayreti şu anda da Ankara’da gece gündüz demeden bakanlıkların kapısını aşındırarak sürdürüyor. Destekleri için kıymetli milletvekillerimize, Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ, “ DÜĞÜN BAYRAM HAVASINDAYMIŞIZ GİBİ MUTLUYUZ”

Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz ise “Yapılan çalışma bizleri çok memnun etti. Sanki bugün düğün, bayram gibi mutluyuz. En kısa sürede sizlerin sayesinde sıcak asfalta kavuşacağız. İlçemize, Alankentimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar