Altınordu Belediyesi 3 Bin Adet Bayrak Dağıttı

Ordu’nun Altınordu İlçe Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 96. yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara bayrak dağıttı.

info@karadenizekonomi.com / 22.04.2016

Altınordu Belediyesi 3 Bin Adet Bayrak Dağıttı

Ordu’nun Altınordu İlçe Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 96. yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara bayrak dağıttı.

Altınordu Belediyesi caddelerde astığı bayrakların yanı sıra bayraksız işyeri ve balkon kalmaması için bayrak kampanyası başlattı.

İsmet paşa, Sırrı paşa, Süleyman Felek ve Zübeyde Hanım caddelerinde toplam 3 bin adet bayrak dağıtılırken, bayrak dağıtım törenine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz,Fatih Evli, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve personeller katıldı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “TEK VATAN, TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK DEVLET DİYORUZ”

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, iş yerlerini tek tek gezerek esnaf ve vatandaşlara bayrak hediye ederken, yaptığı açıklamada,”Cumartesi günü çocuklarımıza emanet edilmiş olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birlikte coşku ile kutlayacağız. Bugünden itibaren Altınordu Belediyesi olarak tüm personelimizle coşkulu bir kutlama için bir çalışmayı başlattık. İki gün içerisinde evlerimizi, iş yerlerimizi özellikle cadde ve sokaklarımızı bayrakla donatma çalışması yapıyoruz. Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet diyerek Türk milletinin bugüne kadar vermiş olduğu istiklal mücadelesinin en önemli bayramlarını da bir tanesini kutlayacağız ve bizde bu bayramın hazırlıklarını sürdürüyoruz. İş yerlerimizi ve evleri tek tek ziyaret ederek bayraklarımızı hediye edeceğiz. Cadde ve sokaklarımız al bayrakla donatılmış olacak. Şehitlerimiz bizlerden bunu bekliyor. Bu ülkeye, bugüne kadar sahip olduğumuz gibi bu günden sonrada asla hiçbir şekilde terörün ve terör belasının musallat olamayacağını, bu ülkenin bölünüp parçalanamayacağını, ülkenin birlik ve beraberliği varken ülke üzerinde kimsenin oyunlar oynayamayacağını bir kez daha göstermiş olacağız.Şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. 23 Nisan çocuklarımıza emanet edilen en güzel bayramlardan bir tanesidir. 19 Mayıs nasıl gençliğe emanet edilmişse Türkiye Cumhuriyetini’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 23 Nisan’ıda çocuklarımıza emanet edilmiş önemli bir bayramdır. Bizde bu bayram dolayısıyla ruhuna uygun bir çalışmayı yürütüyoruz. Bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. ” şeklinde konuştu

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar