Başkan Şenlikoğlu istihdama destek verecek

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu makamında Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Giresun’da gerçekleşecek her türlü istihdama destek vereceklerini belirtti.

info@karadenizekonomi.com / 26.08.2019

Başkan Şenlikoğlu istihdama destek verecek

Gerçekleşen sohbette Giresun’da istihdamın gelişmesi adına öneri ve görüşler belirtildi. Giresun’da gerçekleşecek her türlü istihdama destek vereceklerini belirten Şenlikoğlu,‘’Doğa Koleji Yönetim Kurulunu ağırlamaktan dolayı oldukça mutluyuz. Kendileri şehrimizde istihdam yaratan kurumlardan bir tanesi. Yönetim Kurulunda şehrimiz adına önemli yatırımlar ve istihdam kaynakları oluşturmuş önemli isimler var. Eğitim ve öğretime de gerçekten çok önemli katkıları olacağına inanıyorum. Bizler Giresun Belediyesi olarak işverenin ve şehrimizde istihdam yaratacak bütün oluşumların arkasındayız. Yeter ki şehrimiz deki insanlarımıza olanak sağlansın. Doğa Koleji ve Yönetim Kurulu Üyelerine de şehrimize sağladıkları katkılar için teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Başkan Şenlikoğlu’nu Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyelerinden; Aykut Gezmiş, Hakan Karaahmet, Volkan Dündar, Adem Bıçakçı ve Alaattin Çulfaz ziyaret etti. Ziyaretin ardından Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri, istihdama desteklerinden dolayı Başkan Şenlikoğlu’na plaket takdim ettiler.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar