BAŞKAN YILMAZ, KARŞIYAKA SPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde amatör spor kulüpleri için inşa edilmekte olan 3 nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribün yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

info@karadenizekonomi.com / 19.07.2017

BAŞKAN YILMAZ, KARŞIYAKA SPOR TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Başkan Yılmaz, %60 seviyesine gelen yatırımlar kapsamında Temmuz ayının sonunda bir nizami çim sahanın, Ağustos sonunda ise kalan iki sahanın tamamlanmış olacağının müjdesini verdi.

YATIRIM %60 SEVİYESİNE GELDİ
Karşıyaka Spor Tesislerinin Ordu ilinde spor alanında yapılan en önemli yatırımlardan biri olduğunu söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Çok şükür %60 seviyesine gelen yatırımımız kapsamında, bu ay sonu bir nizami çim sahamız bitmiş olacak. Diğer sentetik ve çim sahamız da Ağustos ayı sonuna 

hazırlanacak. Çim sahamızın ekim süreci, mevsimsel etkiler sebebiyle sonraya alınabilir ancak şu an görmüş olduğumuz kadarıyla müteahhit firma, vermiş olduğumuz sürecin çok öncesinde hızlı bir çalışma yürütüyor” dedi.
“BÖLGENİN EN ÖNEMLİ SPOR KOMPLEKSİNE SAHİP BU ALAN BİZİM YÜZ AKIMIZ OLACAK”
Tesisler tamamlandığında bölgenin en önemli spor komplekslerinden birinin ortaya çıkacağını belirten Başkan Yılmaz, “4 bin 500 kişilik tribünüyle birlikte 3 nizami futbol sahası, yanına tenis kortu ve hemen arkasına yapacağımız sporcu fabrikası ile bölgemizin en önemli spor komplekslerinden birini kazandıracağımız bu alan bizim yüz akımız olacak. İçerisinde amatör spor kulüplerine tahsis ettiğimiz mekânlar, soyunma kabinleri, ofisleri ve 600’e yakın açık otopark alanıyla hazır hâle getireceğimiz spor kompleksinin bitirilmesini heyecanla bekliyoruz. En önemli sorun olan hafriyat işi burada tamamlanmış olup, ardından zeminin hazırlanması ve üzerine gerek çim gerekse sentetik döşemesi yapılacak. Hem amatör spor kulüpleri ve Yeni Orduspor’umuz için hazırlanacak tesislerin hem de tüm spor dalları için yeni bir merkez olacak bu alanın ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Proje kapsamında, amatör spor kulüplerine 2 adet 72 x 113 m ölçülerinde sentetik ve 1 adet 72 x 113 m doğal çim futbol sahası olmak üzere toplam 3 nizami futbol sahası, 4 bin 500 kişilik tribün ve amatör spor kulüplerinin tüm ihtiyacına cevap verecek nitelikte bir sosyal tesis hayata geçirilecek. Projede yer alan 1 adet sentetik ve 1 adet doğal çim saha Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, 1 adet sentetik saha ise Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar