Birol Yılmaz Başkanları ziyaret etti

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı olan Birol Yılmaz, beraberinde Meclis Üyeleri ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı M.Hilmi Güler ve Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret etti.

info@karadenizekonomi.com / 17.04.2019

Birol Yılmaz Başkanları ziyaret etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Cumhuriyet Halka Partisi’nden (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı olan Birol Yılmaz, beraberinde Meclis Üyeleri ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı M.Hilmi Güler ve Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret etti.

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı olan Birol Yılmaz ise konuşmasında üzerlerine düşen sorumluluk olması durumunda bir arada olacaklarını vurguladı. Meclis üyelerinin Altınordu’yu ileriye götürmek için yapıcı muhalefet anlayışı içerisinde olacağını aktaran Yılmaz, “Vatandaşlarımız sizleri makama layık gördü. Biz de bu duruma saygı göstereceğiz ve sizlerin almış olduğunuz yükü hafifletme noktasında üzerimize düşen bir sorumluluk var ise her zaman yanınızda olacağım. Aynı zamanda ekip arkadaşlarım ve meclis üyelerimiz yapıcı muhalefet anlayışı ile Altınordu’muzu ileriye götürmek ve kalkındırmak için her zaman yanınızda olacaklar. Bu vesile ile görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Zor ve meşakkatli bir görev; Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah Altınordu ilçemiz, sayenizde daha da ileriye daha da güzel günlere, takipçisi olacağımız taahhütleriniz çerçevesinde gidecektir” diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar