Çöpoğlu''Yerel Yatırımcılar İhaleye Girsin İstiyoruz''

ÜNYE’NİN YATIRIMLARI ELE ALINDI

info@karadenizekonomi.com / 29.04.2016

Çöpoğlu''Yerel Yatırımcılar İhaleye Girsin İstiyoruz''

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Kamu Özel İşbirliği Yatırımları Proje Toplantısı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, AK Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, Muhtarlar ve STK’lar katıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıllık hizmetlerinin sinevizyon gösterisiyle değerlendirildiği toplantıda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa 

Çöpoğlu, yapılan ve yapılacak projeleri anlattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Proje Danışmanı Mehmet Ali Ergin’in projeler hakkında detayları açıkladığı toplantıdan Ünye Merkez caminin çevresini değiştirmek üzere hazırlanan avam proje hakkında istişare edildi.

2 büyük proje anlatıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu açıklamasında, Büyük Cami karşısında yıkılacağını, çay içme oturma mekanlarının daha modern hale getirileceğini ve caminin yanında bulunan Belediyeye ait alanın ise iş merkezi haline getirilerek alt bölümün otopark yapılmasını planladıklarını belirtti.Çamlıkta yapılması düşünülen avam proje hakkın dada konuşan Çöpoğlu,daha önce hazırlanan projede eksiklikler gördüğünü ve eklemeler yapıldığını,Çamlık içerisine düğün organizasyonlarının da yapılabileceği bir restoran düşünüldüğünü, yapılacak çalışmalarda çelik konsorsiyumlu malzemelerin ahşapla kaplanarak çevreye uyumlu hale getirileceğini ifade etti.Projelerin avam projeler olduğunun altını çizen Çöpoğlu,projolerin son halinin bu olmadığını ve istişare ederek değişiklikler yapılabileceğini ifade etti.

Yerel Yatırımcılar İhaleye Girsin İstiyoruz

Ünyeli iş adamlarınıda seslenen Genel Sekreter Çöpoğlu,projelerin yap işlet modeli ile uygulamayı düşündüklerini belirterek ''Hazırlanan projeler ihaleye çıktığında Ünyeli iş adamalrının bu ihalelere girmelerini arzu ediyoruz''dedi.

  • brick and by windowsbrick and by windowsbrick and by windowsbrick and by windows
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar