“Samsun kültür varlıklarını koruma kurulu” toplandı

“Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu”nun 2019 yılı ilk toplantısı Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Tarihi Mekânlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından Ordu’da gerçekleştirildi.

info@karadenizekonomi.com / 29.01.2019

“Samsun kültür varlıklarını koruma kurulu” toplandı

Ordu Boztepe’de yapılan toplantıya Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Özel, Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Ali Bayhan, Karadeniz Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cenap Sancar, Bölge Kurulu Müdürü Menderes Alan, raportörler ve belediye temsilcileri katıldı.

Toplantıda Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlatılan Taşbaşı Kentsel Sit Alanı’na ait Koruma Amaçlı İmar Planı ve Ordu ile ilgili konular görüşülerek Ordu’nun tarihi ve kültürel değerleri hakkında önemli kararlar alındı. Bir araya gelen kurul daha sonra Taşbaşı Mahallesi ve Zaferi Milli Mahallelerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar