Tüm ihaleler artık canlı yayınlanacak

Altınordu Belediyesi’nde yapılan tüm ihaleler Altınordu Belediyesi internet sitesinden ve Altınordu Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.

info@karadenizekonomi.com / 31.10.2019

Tüm ihaleler artık canlı yayınlanacak

‘Şeffaf, saydam ve hesapverilebilirlik’ anlayışını benimseyen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatı doğrultusunda Altınordu Belediyesi’nde yapılan tüm ihalelerin her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yapılması amacıyla Altınordu Belediyesi internet sitesinden ve Altınordu Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanması talimatı verdi.

 

Tasarruf ve şeffaflık temel yönetim ilkelerimizden bir tanesi diyen Başkan Tören, ‘’ Belediye bütçesine giren her kuruşta yetiminden gazisine, işçisinden yaşlısına herkesin hakkı olduğunu aklımızdan asla çıkarmıyoruz. Yatırımları ve hizmetleri yaparken kullanılan kaynağın gerekliliğini, verimliliğini, önceliğini, kalitesini titiz bir şekilde değerlendiriyor ve bunlara göre adımlar atıyoruz. Her faaliyetimizi, en başından en sonuna kadar milletimizin gözü önünde, her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yürütüyoruz. Bu sebeple Altınordu Belediyesi’nden yapılan tüm ihalelerin canlı yayınlanmasını başladık. Milletimize hayırlı olsun’’ dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar