TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİ ORDU’DA TARTIŞILACAK..

EYLÜL AYININ İLK KONUĞU SERDAR HÜSEYİN YILDIRIM...

info@karadenizekonomi.com / 3.09.2015

TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİ ORDU’DA TARTIŞILACAK..

Kültürel ve sosyal faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Cuma günü düzenlenecek olan Büyükşehir’de Tecrübe Konuşuyor adlı konferans ile eylül ayı etkinliklerine başlıyor.

Yürüttüğü birçok kültürel faaliyetlerle belediyeciliğin sadece alt yapı ve yatırım çalışmalarından ibaret olmadığını ortaya koyan Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı kültür takvimi kapsamında Cuma günü Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım’ı konuk edecek.

4 Eylül 2015 Cuma günü Altınordu ilçesi Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak olan konferansta DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım, havacılık alanındaki tecrübelerini Ordulularla paylaşacak.

TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİ ORDU’DA TARTIŞILACAK...

Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı etkinlileri kapsamında 19 Eylül 2015 Cumartesi günü Altınordu ilçesi Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20:00’de gerçekleştirilecek olan panelde; Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük, Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok, Kanal A Yayın Koordinatörü Fahrettin Damga ve Kanal A Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan Türkiye’nin ve dünyanın gündemini Ordu’da tartışacaklar.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar