‘’Yaptığımız projeler istihdam sağlayacak’’

‘’Fatsa ilçemizde yapacağımız önemli projelerle ilçemizin modern yapısını daha da yukarıya çıkartacağız. Onun içinde yaptığımız bu projeler hem milletimize maddi kaynak hem de iş istihdama sağlayacaktır”

info@karadenizekonomi.com / 21.09.2019

‘’Yaptığımız projeler istihdam sağlayacak’’

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe ziyaretleri kapsamında Fatsa ilçesini ziyaret etti. Fatsa’da yapılan çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar’dan bilgi alan Güler, “Ordu’nun en büyük ilçelerinden birisi olan Fatsa’yı daha da güzelleştirmek için önemli projelerinin olduğunu” söyledi. Konya Ovası’ndan daha büyük denizimiz var. Bu denizimizi daha verimli kullanmamız gerek. Onun için sahil ilçelerimizde özel çalışma yapacağız diyen Başkan Güler, ‘’ Bu ilçelerimizden birisi de Fatsa ilçemiz. Fatsa ilçemizde yapacağımız önemli projelerle ilçemizin modern yapısını daha da yukarıya çıkartacağız. Yapacağımız bu çalışmaları Fatsa Belediyemiz ile birlikte yapacağız. Fatsa bizim için önemli ilçelerimizden bir tanesi’’ ifadelerini kullandı.

‘’ Hepsi istihdama katkı sağlayan projeler’’

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak aradan geçen 6 ayda her alanda önemli çalışmalara imza attıklarını dile getiren Güler, ‘’ Belediye olarak asli görevlerimizi zaten yapıyoruz. Önemli olan milletimize yeni alanlar oluşturmak. Bunu da tarım odaklı çalışmalarımız ile tek tek gerçekleştiriyoruz. Tarım konusunda, Damızlık Koyun’dan tutunda kaz’a kadar,arı sütü ve soya fasulyesine kadar önemli çalışmaları ilimize kazandırdık. Bunların hepsi ayrı bir proje ve hepsi de istihdama katkı sağlayan projeler. Biz Ordu’nun sadece fındığa bağlı kalmasını istemiyoruz. Sadece 1 ay fındık toplayıp sonra 11 ay boşta duran bir anlayışı ilimizden silmek istiyoruz. Onun içinde yaptığımız bu projeler hem milletimize maddi kaynak hem de iş istihdama sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar