3 binden fazla kişiye istihdam kapısı olacak

Kılıç, ‘’Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi esnafa daha modern çalışma alanı sağlayarak üç binden fazla insana istihdam kapısı olacak’’

info@karadenizekonomi.com / 6.02.2020

3 binden fazla kişiye istihdam kapısı olacak

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı  ile birlikte Haziran 2018’den itibaren üzerinde çalışılan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi hakkında kamu yararı görüşünün alınması ile ilgili Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti. Kılıç projenin ilçeye nefes aldıracağını, esnafa daha modern çalışma alanı sağlayacağını ve Bafra Belediyesi’ne de ciddi manada gelir kazandıracak olmasının yanında üç binden fazla insana istihdam sağlayacak bir proje olduğunu belirtti.

‘’Yatırım yapmak isteyenler için önemli proje’’

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında üst düzey bürokratlarımızla görüştük, bundan sonraki hedefler ile ilgili verimli görüşmeler yaptık. Tarım Bakanlığımızın kamu yararı görüşünü alabilmek için Milletvekilimiz Orhan Kırcalı aracılığıyla Tarım Bakanımız Dr. Pakdemirli ile de görüştük. Toprak Reformu Genel Müdürlüğüne dosyamızı verdi. Neticesini bekliyoruz. Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projemiz, kendini büyütmek, geliştirmek ve yatırım yapmak isteyen insanlar için yapılacak önemli bir proje. Alt yapı, üst yapı maliyetlerini bitirdikten sonra çalışmalar başlanacak ve bu projenin belediyemize hiçbir şekilde külfeti olmayacak’’ şeklinde konuştu.

Kılıç, Bafra’da 32 dönümlük bir alan üzerinde 6 yılda kendisini amorti edebilecek, yılda 2 milyon liralık tasarruf sağlaması hedeflenen Güneş Tarlası Projesi’nin hayata geçirilmesi yönünde İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir ile bir araya geldi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar