​Atakum Seyir Tesisi’ne yoğun ilgi

Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyir Tesisleri, çevre il ve ilçelerden Samsun’a gelen misafirlerin cazibe merkezi haline geldi. Tesis, eşsiz Atakum manzarası eşliğinde vakit geçirmek isteyenlerin ilgi odağı oldu.

info@karadenizekonomi.com / 8.01.2019

​Atakum Seyir Tesisi’ne yoğun ilgi

Atakum’a hakim bir noktada hayata geçirilen Atakum Belediyesi Seyir Tesisleri, özellikle hafta sonları eşsiz Atakum manzarası eşliğinde ailesiyle birlikte kahvaltı yapmak isteyenlerin uğrak noktası oldu. Seyir Tesisleri’nin, kısa sürede Karadeniz Bölgesi’nin önemli bir turizm merkezi haline gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Samsun’un önemli bir turizm durağını Atakum Belediyesi olarak hayata geçirdik ve aldığımız geri dönüşlerden büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Taşçı, Atakum Belediyesi Seyir Tesislerimiz yeşil ile mavinin kucaklaştığı muhteşem Atakum doğasını seyretme imkanı sunarken, Karadeniz mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini sunan restoranı, kafeteryası, seyir terası, ahşap kamelyaları ve yürüyüş yoluyla Atakumlu vatandaşlarımızın vazgeçilmezi haline geldi. İlçemiz, gerek doğası gerek yaşanabilirliği ile Türkiye’nin birçok bölgesinden her yıl on binlerce misafiri ağırlıyor. Bu anlamda ‘Turizm Kenti Atakum’ parolasıyla hayata geçirdiğimiz turizm odaklı projelerle, Atakum’u Karadeniz’in turizm cenneti haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

ETİKETLER; atakum seyir terası ilgi
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar