​Birol Yılmaz, Karadeniz Ekonomi Gazetesi’nde

Kentlerin kendine has bir dokusu vardır ve seçimi kazanmamızı halinde değişim değil iyileştirme odaklı çalışmalar yapacağız.

info@karadenizekonomi.com / 30.01.2019

​Birol Yılmaz, Karadeniz Ekonomi Gazetesi’nde

Altınordu CHP Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz, Karadeniz Ekonomi Gazetesi’ni ziyaret etti. CHP Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak’ın yanı sıra aralarında Ulaş Kefeli, Temel Yüksel, Cemil Sezer, Mahmut Saytaş ve Günay Musabaşoğlu’nun da bulunduğu kalabalık bir heyetle ziyarete gelen Yılmaz, adaylığı kesinleştikten sonra Akparti Altınordu Belediye Başkan adayı Aşkın Tören’i arayarak başarı dileklerini ilettiğini ve centilmence bir yarış içinde olacaklarını belirtti. Ziyarette Karadeniz Ekonomi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Gürsoy ve Yazı İşleri Müdürü Kemal Çeküç’ün sorularını yanıtlayan Yılmaz, kentlerin kendine has bir dokusu olduğunu ve seçimi kazanmaları halinde değişim değil iyileştirme odaklı çalışmalar yapacaklarını belirtti. Belediye ödeneklerinin yasalar çerçevesinde belirlenmiş olduğuna vurgu yapan CHP Altınordu Belediye başkan adayı, muhalefet partisi olarak seçimi kazanmalarının Altınordu’nun merkezi hükümetten ödenek almasında herhangi bir sıkıntı yaratmayacağının altını çizerken “kent konseyi” konusuna da özel önem atfetti. Yılmaz,” öncelikli isteğim sadece büyükşehirler bünyesinde olan kent konseylerinin ilçelerde de olması gerektiğidir” ifadelerini kullanırken bir şehir plancısı olarak çarpık kentleşme konusunda da mesajlar verdi. Yılmaz, “imar yetkisi büyükşehir belediyesinde ancak ilçe belediye başkanları aynı zamanda Büyükşehir Belediye meclis üyesidir. Dolayısıyla gördüğümüz çarpıklıkları bu platformda dile getirmekten geri durmayacağım” dedi. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar