​Ordu Valiliği’nden bilgilendirme

Ordu il genelinde dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, ulaşım, eğitim, enerji, haberleşme hizmetlerinde aksamalara neden oluyor.

info@karadenizekonomi.com / 7.01.2019

​Ordu Valiliği’nden bilgilendirme

Bazı ilçelerde 35 cm’i bulan kar yağışı nedeniyle il genelinde ulaşıma kapanan 266 mahalle yolundan 172’si ulaşıma açılmış olup, 94 mahalle yolunu ulaşıma açma çalışmaları, Ordu Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri ve diğer kamu kurumlarına ait 92 ekip ve 308 iş makinesi ile sürdürülmektedir. Karayolları ağında bulunan yollarda ulaşıma kapalı yol bulunmadığı belirtilen valilik açıklamasında şu bilgilere yer verildi. Kar yağışı nedeniyle öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Aybastı, Çamaş, Gölköy, Gürgentepe, Kumru, Mesudiye ilçelerimizin tamamında, Fatsa ilçemizin Aslancami, Geyikçeli, Hatipli, İslamdağ ve Ilıca mahallelerindeki okullarda, İkizce ilçesinde Yoğunoluk mahallesindeki okullarda, Kabadüz ilçesinde Yokuşdibi mahallesindeki ilkokul-ortaokulda, Ünye ilçemizin Pelitliyatak ve Yenikent mahallelerindeki okullarda; eğitim-öğretime 07.01.2019 Pazartesi günü (bugün) için 1 (bir) gün ara verilmiştir. Öte yandan, yoğun kar yağışı nedeniyle enerji ve haberleşme hatlarında arızalar meydana gelmiştir. Bu arızalar sebebiyle 114 mahallemizde elektrik kesintisi meydana gelmiş olup, 4 mahallemizde ise haberleşmede aksamalar yaşanmaktadır. Elektrik kesintisi ve haberleşmedeki aksaklıkların giderilmesi için ekipler çalışmalarını sürdürmektedir. 
ETİKETLER; kar yağış ulaşım arıza
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar