‘Atoderm Senin Şehrinde’nin beşinci durağı Ordu

Türkiye’nin cilt haritasını çıkarmak ve cilt kuruluğuna karşı farkındalık yaratmak için ‘Atoderm Senin Şehrinde’ Roadshow etkinliğinin beşinci durağı Ordu oldu.

info@karadenizekonomi.com / 5.02.2020

‘Atoderm Senin Şehrinde’nin beşinci durağı Ordu

Bioderma’nın cilt kuruluğuna karşı çözüm sunan Atoderm ile Türkiye’nin cilt haritasını çıkarmak ve cilt kuruluğuna karşı farkındalık yaratmak için ‘Atoderm Senin Şehrinde’ Roadshow etkinliğinin beşinci durağı Ordu oldu. Toplumu bilinçlendirmek amacıyla başlatılan projenin moderatörlüğünü üstlenen ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, katılımcıları proje hakkında bilgilendirirken Alerji ile Yaşam Derneği Kurucu Başkanı Özlem Ceylan, sevilen influencer Saadet Algan ve Dermatolog Yusuf Kelleci ile söyleşiler yaptı. Atorderm Tır’ında cilt analiz odalarında danışmalık yapan uzman dermatologlar, katılımcıların cilt analizlerini yaparak, rahatsız oldukları konular hakkında özel bilgiler vererek danışmanlık yaptılar.

 

‘’Yıllardır güvendiğim marka’’

 

Bioderma’nın yıllardır sadece eczanelerde satılması ve her cildin ihtiyacına uygun formüller geliştirmesi sayesinde hayatında güvenerek yer verdiği marka olduğunu belirten Ceyda Düvenci, ‘’Özellikle de anne olduktan sonra Atoderm serisini bebek, çocuk ve yetişkinlere uygun ve güvenilir olması nedeniyle çocuklarıma da güvenle kullanıyorum. Bir ilki gerçekleştiren Bioderma, kuru, çok kuru ve yoğun cilt kuruluğuna sahip ciltler yani atopik dermatit için geliştirilmiş Atoderm serisinden ilham alarak Türkiye’nin cilt haritasını çıkarıyor. Sosyal sorumluluğu kendisine görev edinmiş bir markayla buluşmak beni ayrıca heyecanlandırıyor. Bu projede yer almaktan da çok mutluyum’’ şeklinde konuştu.


 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar