‘’Bu toplantı bizlere güç ve inanç aşıladı.’’

Sarıfakıoğulları, ‘’Giresun’un spor, sanayi, sağlık ve eğitim yatırımları başta olmak üzere turizm ve ulaşım yatırımları ile yolumuza uygun adım devam etmekteyiz. Bu toplantı da bizlere güç ve inanç aşıladı.’’

info@karadenizekonomi.com / 30.01.2020

‘’Bu toplantı bizlere güç ve inanç aşıladı.’’

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Ankara’da Giresun Buluşması gerçekleştirildi. Giresun’da ve Ankara’da yaşayan hemşerilerimiz ile tanışmak ve kaynaşmak üzere ilkini düzenlediğimiz etkinliğin yoğun ilgiyle karşılandığını görüyoruz diyen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ‘’İlimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacak birlik ve beraberliği tesis etmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu toplantının hazırlanmasında emeği bulunan platform ve derneklerimize sonsuz şükranlarımı sunarım. Görevi ve yaptığı iş ne olursa olsun Giresun’da ve gurbette yaşayan tüm hemşerilerimizin memleket sevdasını her zaman gönüllerinde taşıdığına inanarak bu birlikteliğimizin ilk adımını atmış bulunuyoruz. İlerleyen dönemlerde de bu etkinliklerin artarak devam etmesi için çalışmalarımız devam edecektir. Tek gayemizin Giresun olduğu düşüncesiyle ve Birlikte Olmanın Gücü sloganıyla faaliyetini sürdüren Giresun Ticaret ve Sanayi Odası adına sizleri saygı ile selamlıyorum’’ ifadelerini kullandı.

‘’Giresun’a katkı sağlayacak’’

Tek düşüncemizin Giresun’a fayda sağlamak olduğu prensibi ile bu etkinliğin devam ettirilmesini desteklediğini ifade eden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘’Ankara’da görev yapan bürokratlarımız ile üç ayda bir araya gelinmesinin ilimize mutlaka katkı sağlayacaktır. Organizasyonu planlayan ve bizleri bir araya getiren Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve yönetimine teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.

‘’Giresun önemli bir potansiyele sahip’’

Giresun 1,5 milyon il içi ve il dışı nüfusu ile son derece önemli bir potansiyele sahip olan bir şehir olduğunu söyleyen Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Amiri ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan, ‘’Bu nüfusun toplumun her katmanına nüfus etmesi için mücadelemizin artarak sürmesini ümit ediyor, Hasan Bey başta olmak üzere emeği bulunan herkese teşekkür ederim’’ diye konuştu.

‘’Yeni hastane faaliyete geçiyor’’

Giresunluların her sorunun üstesinden gelebileceğinin bugün verilen fotoğraf ile net bir biçimde görüldüğünü ifade eden Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları,”Giresun’un spor, sanayi, sağlık ve eğitim yatırımları başta olmak üzere turizm ve ulaşım yatırımları devam etmektedir. Yeni hastanemizi yakında faaliyete geçireceğiz. Stadımızın büyük bölümünü bitirdik, turizmde ise Zeytinlik Mahallesi ve yaylalarımızdaki projeler ile yolumuza uygun adım devam etmekteyiz. Bu toplantı da bizlere güç ve inanç aşıladı.” dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıya Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, TBMM İdari Amiri İstanbul Milletvekili Hasan Turan, İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Giresun Milletvekilleri Kadir Aydın, Necati Tığlı, Sabri Öztürk ile birlikte Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Halis Aygün , Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun ilçe belediye başkanları ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluşunda bürokrat olarak çalışan Giresunlular katıldı.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar