Bulancak 2. OSB büyümeyi sürdürüyor

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 2. Organize Sanayi Bölgesi için Simin Tekstil firmasının açılış, Sarıgöller Konveyör Sistemlerinin ise inşaat ruhsatlarını imzaladı.

info@karadenizekonomi.com / 6.03.2020

Bulancak 2. OSB büyümeyi sürdürüyor

Bulancak Pazarsuyu’nda bulunan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımlarla her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ederken 2. OSB Başkan Vekili ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Simin Tekstil firmasının açılış, Sarıgöller Konveyör Sistemlerinin inşaat ruhsatlarını imzaladı. Her geçen gün yeni yatırımlarla büyüyen 2. OSB’nin bölgede ekonomik gelişim ve istihdam alanında lokomotifi olma yönünde hızla ilerlediğini söyleyen Başkan Yakar, ‘’ Her iki firmamıza ve ilçemize hayırlı olsun’’ temennisinde bulundu.

 

İmza töreninde 2. OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Simin Tekstil Fabrika Müdürü Kenan Alkaya ve Sarıgöller Konveyör Sahibi Salih Sarıgöl hazır bulundular.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar