ÇKS başvuruları e-devlet üzerinden yapılabilecek

Çiftçi Kayıt Sistemi (#ÇKS) başvuruları e-devlet üzerinden ya da çiftçilere hizmet veren https//eciftci.tarbil.gov.tr adresinden, başvuru evraklarını 30 Haziran tarihine kadar il/ilçe müdürlüklerine teslim etmek şartı ile yapılabilecek.

info@karadenizekonomi.com / 19.03.2020

ÇKS başvuruları e-devlet üzerinden yapılabilecek

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün Çiftçi Kayıt Sistemi (#ÇKS) başvuruları hakkında yaptığı açıklamaya göre, ‘’30 Aralık 2014 tarih ve 29221 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile Çiftçi Kayıt Sistemi (#ÇKS) başvurularının 30 Haziranda sona ereceği hükme bağlanmıştır. Bu kapsamda başvurular; E-Devlet üzerinden ya da çiftçilere hizmet veren https//eciftci.tarbil.gov.tr adresinden, başvuru evraklarını 30 Haziran tarihine kadar il/ilçe müdürlüklerine teslim etmek şartı ile yapılabilecektir. Çiftçilerimize önemle duyurulur’’ şeklinde açıklamada bulundu.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar