Fatsa Belediye’sine Ordu SMMMO’dan ziyaret

Ordu Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş’a ziyarette bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 7.05.2019

Fatsa Belediye’sine Ordu SMMMO’dan ziyaret

Ordu Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş’a ziyarette bulundu.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul YÜKSEL Oda Başkan Yrd. Gülüzar Çakmak, Oda Sekreteri M. Ender Sönmez, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Kır ve Mesleki Soruşturma ve Denetim Komisyonu Başkan Yrd. Dursun Serdar Yıldıran 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Fatsa Belediye başkanlığı görevine seçilen İbrahim Etem KİBAR ve Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı SMMM Ercan YURTTAŞ’ı  makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar; ‘‘Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Yönetim Kurulu üyelerine yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederim’’dedi

‘’ERCAN YURTTAŞ’A BAŞARILAR’’

Ziyarette Oda Başkanı Bahadır BAŞ; ‘‘Meslektaşımız, Değerli Arkadaşımız Ercan YURTTAŞ’ın Fatsa Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi bizleri çok mutlu etti. İki buçuk yıl değerli meslektaşımız Ercan Yurttaş’la yönetim kurulunda çalışma fırsatı bulduk. Odamıza göstermiş olduğu emekler ve çalışmalar için kendisine teşekkür ediyoruz. Aynı başarılı çalışmaları Fatsa Belediyesi’nde de göstereceğinden hiç kuşkumuz yoktur. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Ercan YURTTAŞ ise; ‘‘ Bizlere bir görev teyit ettiler. Ben Fatsa ilçesine hizmet edeceğim için mutluyum. Bu sürecin bir parçası olmaktan, bu süreci desteklemekten çok mutluyum. Bizler mali müşavirler odasında, çok iyi bir mutfakta yetiştik. Onursal Oda Başkanımız Ertuğrul YÜKSEL, Oda Başkanımız Bahadır BAŞ ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla çok iyi bir mutfaktan geliyoruz. Nazik ziyaretleri için sizlere çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar