Giresun’a çevre yolu geliyor

Giresun Çevre Yolu Ordu Gülyalı’dan başlayıp Giresun Keşap’ta sona eriyor. 49 km uzunluğundaki çevre yolunun 7 km’si Ordu sınırlarında kalıyor.

info@karadenizekonomi.com / 7.05.2019

Giresun’a çevre yolu geliyor

Karadeniz Bölgesi’nde Ordu’dan sonra Giresun’a da Çevre Yolu geliyor. Giresun Çevre Yolu Ordu Gülyalı’dan başlayıp Giresun Keşap’ta sona eriyor. 49 km uzunluğundaki çevre yolunun 7 km’si Ordu sınırlarında kalıyor.

Projeye ilişkin ÇED Yönetmeliği’nin 9. Maddesi gereğince Ordu ili Gülyalı ilçesinde ve Giresun ili Merkez ilçesinde halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 07.09.2017 tarihinde Halkın Katılım Toplantıları gerçekleştirildi.

‘’GÜZERGAH REVİZYONLARI’’

Halkın katılım toplantısında yöre halkının talepleri doğrultusunda ÇED Başvuru dosyasında sunulan Proje güzergâhı gerek Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü gerekse de proje etüt firmaları tarafından yeniden değerlendirilerek, proje ile ilgili ofis çalışmaları, arazi çalışmaları ve muhtelif kamu kurumlarının görüşlerine başvurularak güzergah detay çalışmaları yapılmış olup ÇED İnceleme Koridoru içinde kalacak şekilde güzergah revizyonları gerçekleştirildi.

Ordu Gülyalı ilçesi sınırları içerisinde KGM 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Giresun Çevre Yolu Projesi ile ilgili 23/05/2019 tarihinde İDK Toplantısı gerçekleştirilecek.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar