‘’Gurbetçilerden Samsun’a sermaye aktarımı’’

Bilici, ‘’Gurbetçi kardeşlerimiz şehrimize çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdi. SAYİDER’in bünyesinde ciddi sermayesi olan arkadaşlarımız sayesinde yurtdışından şehrimize büyük sermaye aktarımına vesile olundu.

info@karadenizekonomi.com / 27.09.2019

‘’Gurbetçilerden Samsun’a sermaye aktarımı’’

Samsunlu Almancılar ve Yabancı  İş Adamları Derneği  (SAYİDER) Başkanı Cemil Bilici ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

Derneğin her geçen gün büyüdüğünü vurgulayan SAYİDER Başkanı Cemil Bilici, "Şehrimize ve ülkemize katma değer katmak için Samsun’ da bulunan tüm gurbetçileri bir araya toplamayı amaç edinen derneğimiz, kurulduğu günden bu zamana altı yıllık süre zarfında, her geçen gün üyelerimizin sayısını artırarak, yurtdışından şehrimize büyük sermaye aktarımına vesile olundu. Gurbetçi kardeşlerimiz şehrimize çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdi. SAYİDER’in bünyesinde çok ciddi sermayesi olan arkadaşlarımız mevcut olup yer ve uygun zamanı beklemektedirler. Bu yatırımların kazandırılması için siyasetçilerimize büyük görevler düşmektedir. Bizler SAYİDER ailesi olarak, Türkiye’mizin gelişimine katkı sağlayarak ve her daim devletimizin yanında yer alarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bizim tek derdimiz Türkiye, dernek olarak tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Mustafa Demir başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Samsun’umuza ve ülkemize hayırlı olsun inşallah" şeklinde ifade etti.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar