Karımex Amerika Yiyecek ve İçecek Fuar'ında!

·Dünyanın en eski fuar organizasyonlarından biri olan Amerika Yiyecek ve İçecek Fuarı, dün başladı. İki gün süren fuara Türkiye’den katılanlar arasında KARIMEX de yer aldı.

info@karadenizekonomi.com / 2.10.2018

Karımex Amerika Yiyecek ve İçecek Fuar'ında!

 22. Amerika Yiyecek ve İçecek Fuar'ı başladı.İki gün sürecek fuarın katılımcıları arasında KARIMEX de yer aldı.Miami Beach Convention Center’daki fuarda olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten KARIMEX Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, “Bulunduğumuz yer Miami, ülkenin en büyük limanlarından biri.Orta ve Latin Amerika ülkelerine ürün sevkiyatı bu limandan yapılıyor.

Kolombiya, Honduras, Brezilya, Peru ve Şili gibi ülkelerden yoğun ziyaretçi alan fuarı, fındıkta satış zorluğumuzun çok fazla olduğu bu ülkelerde yeni pazar arayışlarımız açısından da oldukça önemsiyoruz.Sektörümüzün en büyük sorunlarından biri olan gümrük vergilerinin düşürülmesi halinde bu ülkelere 500 bin ton fındık satmamız ve 4 milyar dolar gelir elde etmemiz hiç de zor değil. KARIMEX olarak biz de fındık ve mamulleri ve krema satışları için bu fuarda yerimizi aldık” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar