Rotaryenlerden Cumhuriyet Balosu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Giresun ve Ordu Rotary Kulüplerinin birlikte düzenlediği toplantıda coşkuyla kutlandı.

info@karadenizekonomi.com / 4.11.2019

Rotaryenlerden Cumhuriyet Balosu

Giresun ve Ordu Rotary Kulüpleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı birlikte düzenlediği Intercity toplantısında coşkuyla kutladı. 2430’uncu Bölge Guvernör Yardımcısı Hakan Karakaş ve Eşi Ebru Karakaş, 2430’uncu Bölge Rotaata Ana Komite Başkanı Hasan Karamustafaoğlu ve Eşi Nalan Karamustafaoğlu, Ordu ve Giresun Rotary Kulübü üyeleri, Giresun Atatürkçü Düşence Derneği üyeleri ve konukların katılımı ile gerçekleşti.

Intercity toplantısını birlikte açan Giresun Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Selami Oktay ve Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. İsmail Aydın,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemini ifade eden birer konuşma yaptılar. Toplantıda ayrıca Ordu Rotary Kulübüne yeni katılan  Hüseyin Sinan Çoluk eşi Yonca Çoluk ve Asel Gürsoy’a  rozet takıldı.

Piraziz Ramada Otelde gerçekleşen toplantı konuk Asya Metin, Miray Yaşar ve Rtn. Adem Kılıç tarafından verilen küçük konserin ardından 10’uncu yıl marşının söylenmesi ve gecenin anısına hazırlanan pastanın kesimiyle sona erdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar