Samsun Teknopark ve OKA protokol imzaladı

Samsun Teknopark, OKA ile destek koşullarını ve kapsamını içeren bir protokol imzaladı.

info@karadenizekonomi.com / 12.02.2020

Samsun Teknopark ve OKA protokol imzaladı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansına(OKA) yaptığı kalite yönetim sistemi eğitimine ilişkin teknik destek başvurusu kabul edilen Samsun Teknopark, OKA ile destek koşullarını ve kapsamını içeren bir protokol imzaladı.

OKA’nın Samsun Teknopark’ın birçok faaliyetine destek verdiğinin altını çizen destekleri için OKA’ya teşekkür etti. Samsun Teknopark’ın bu projede yararlanıcı olması, özellikle üniversite-sanayi iş birliği alanında yapılacak çalışmalar için kurumun elini güçlendiriyor diyen OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin, ‘’Samsun Teknopark’la işbirliğini derinleştirmek istiyoruz. 2020 yılında ortak gerçekleştireceğimiz birçok faaliyetin planını da yapmaya başladık’’ diye konuştu.

Protokol kapsamında, Samsun Teknopark’ta yürütülen faaliyetlerin kalite yönetim sistemi çerçevesinde daha da nitelikli olması amacıyla Samsun Teknopark çalışanlarına kalite yönetim sistemi, bilgi güvenliği ile iş sağlığı ve güvenliği konularında 8 günlük eğitim verilecek.


 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar