Samsun'da Anadolu Jet ile Araç Kiralama Hizmeti Başaldı

AnadoluJet, ‘Yolcu360' projesiyle yolcularına yüzde 35'e varan indirimle araç kiralama hizmeti sunmaya başladı.

info@karadenizekonomi.com / 28.05.2016

Samsun'da Anadolu Jet ile Araç Kiralama Hizmeti Başaldı

Havadaki Konfor Karada da Sürüyor

Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası Anadolu jet'in, yenilikçi araç kiralama platformu Yolcu360 kontağı çevirdi. Havadaki konforu karada da sürdürmek isteyen AnadoluJet yolcuları, Yolcu360'ın sunduğu geniş araç kiralama seçeneklerinden yüzde 35'e varan indirimlerle faydalanabilecek. Şirket, Yolcu360 ile araç kiralamanın önde gelen 7 firması ve 50 bini aşkın aracı tek noktada hizmet sunarak zamandan da kazandıracak. AnadoluJet yolcuları Adana, İzmir, Adıyaman, Kayseri, Antalya, Batman, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Denizli, Edremit, Erzincan, Erzurum, Ankara Esenboğa, Elazığ, Şanlıurfa, 

Gazipaşa, Gaziantep, Konya, Malatya, Mardin, Nevşehir, İstanbul (Sabiha Gökçen Havalimanı), Samsun, Trabzon, Van, Sivas, Bursa'da bulunan Yolcu360 anlaşmalı araç kiralama ofislerinde bu hizmetten yararlanabilecek.

Uçak biletlerini satın alan yolcular, daha sonra ‘ yolcu360.com' adresi üzerinden araç kiralama işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Kampanya kapsamında yolcular Avis, Budget, Central, Enterprise, Europcar, Garenta ve Hertz markalarına ait araçları yüzde 35'e varan indirimlerle kiralayabiliyor. İndirim oranı araç kiralama firmasına, kiralanacak araç grubuna, kiralama süresine, aracın marka ve modeline göre değişiyor.

Yolcu360, araç kiralama ve havalimanından servisin yanı sıra bir yolcunun ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetleri, en uygun fiyat ve seçeneklerle sunan bir seyahat arama sitesi. Silikon Vadisi'nde bulunan uzman programlama ekibi ile yüksek teknoloji bir platform üzerine inşa edilerek, iştiraklerine özel raporlama, dinamik fiyatlandırma ve istatistik gibi birçok konuda hizmet veriyor. Geliştirdiği yapay zekâ, makine öğrenmesi gibi üst düzey teknolojiler ile maksimum düzeyde müşteri geri dönüşümü sağlıyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar